• Event & Konferens hos Svenska Bio

  Biografens unika förmåga att trollbinda en publik gör den även till den perfekta lokalen. Bjud på en upplevelse som består.

  I biosalongen riktas åhörarnas uppmärksamhet automatiskt mot budskapet som presenteras framme vid eller på duken.

  Fåtöljernas sittkomfort i kombination med salongens akustik, bild och ljud gör att samtliga åskådare ser bra, hör bra och sitter bekvämt, även under långa samtal och presentationer.

  Lägg därtill möjligheten att tillsammans med oss anpassa ditt evenemang efter dina behov och önskemål och det är lätt att förstå varför biografen med sin flexibilitet erbjuder de perfekta förutsättningarna för ett lyckat evenemang.

  Våra biografer

  Svenska Bio har 38 biografer på 36 orter över hela Sverige, från Trelleborg i söder till Skellefteå i norr. Våra 156 salonger ligger centralt placerade och rymmer från 11 till 252 fåtöljer.

  Teknik

  Tillsammans med våra teknikleverantörer tillhandahåller vi all nödvändig konferensteknik för större och mindre salonger.

  Mat och dryck

  Genom etablerade samarbeten med våra lokala cateringleverantörer kan vi tillgodose dina specifika önskemål när det gäller lunch, fika och frukt. Vi ordnar också naturligtvis popcorn, dricka och godis för er filmupplevelse.

  Kontakt för bokning hos Svenska Bio

  Kontakta oss för mer information om hur du gör ditt nästa möte, event, produktlansering eller konferens till en smartare, bättre och roligare helhetsupplevelse för dina kunder, vänner och medarbetare.

  Maila oss på [email protected].